Kopia av Valparna har flyttat till sina nya hem

01.04.2024

Valparna har nu flyttat till sina nya familjer. Det har varit tårar vid varje avsked men det känns i hjärtat att alla valparna har kommit till fina hem. Det är så kul att få uppdateringar från valpköparna om vilka äventyr de små får vara med om och vi uppskattar att ni hör av er vid funderingar. Vi kommer alltid att finnas för er och era valpar och ser fram emot allt ni kommer uppleva tillsammans med era nya familjemedlemmar.

Lila: Golden Concordia Blitzen "Abbe" 

Abbe har flyttat ned till Fredrik och Maria i Ljusdal. Abbe är nu lillebror till Viskas syster Madicken och håller henne sällskap.Gul: Golden Concordia Dancer "Harry"  

Lilla Gul heter nu Harry och bor i Hörnefors, Umeå tillsammans med Johan och Malin och deras son Jack. Det är så kul att några av valparna finns nära och vi ser fram emot och hitta på trevliga aktiviteter tillsammans med er.Grön: Golden Concordia Dasher "Allan"  

Även Allan blev kvar i Umeå och bor nu tillsammans med Jarl och Klara. Vi har haft äran att få besök av Allan och ser fram emot att få gå valpkurs tillsammans med Allan och Harry. Orange: Golden Concordia Prancer "Zebb"  

Zebb har flyttat hem till Martin i Boden. Det är så kul att se allt trevligt ni upplever tillsammans.Turkos: Golden Concordia Vixen "Atlas"  

Atlas, Turkos flyttade hela vägen till Kiruna och bor numera hos Göran och Anneli. Vi hoppas Atlas kommer njuta lika mycket som sin familj av stuglivet.Svart: Golden Concordia Comet "Benny"  

Benny var valpen som vi lånade en stund extra i väntan på att hans nya familj skulle komma tillbaka efter sin resa. Benny bor nu i Hässelby Sjöstrand, Stockholm tillsammans med Snigdha och Supriyo. Vi ser med spänning fram emot att se vilka resor som väntar er.Brun: Golden Concordia Donner "Otto"  

Otto flyttade först ned till Ljusdal men pga allergi kom han tillbaka hem till oss. Vi tackar familjen Jonsson för allt ni gav Otto hans första veckor. Ödet gjorde att Otto numera bor nu i Matfors, Sundsvall tillsammans med Mia och hennes familj. Han är nu lillebror till fina Ebbot.  Mia var och besökte valparna när de var några veckor och vem kunde ana att Otto skulle följa med henne hem. Kul för pappa Everest och moster Flinga att få följa en av valparna på nära håll.Blå: Golden Concordia Valko "Fabbe"  

Fabbe flyttade hem till Viskas bror, Lassi i Piteå. Familjen består av Klas och Marianne och deras två barn. Fabbe kommer att få vara med om massor och storbror Lassi står redo för att lära honom allt han kan. Grå: Golden Concordia Cupid "Max"  

Max lever nu tillsamman med sin matte Lidija i Vega, Stockholm. De kommer att vara med om många och härliga äventyr tillsammans.Röd: Golden Concordia Tassa "Dimma"  

Kullens enda tik. En trygg och härlig valp som stannar hos oss. Vi ser en trygg valp med härlig mentalitet och funktion.

Äntligen har mamma Viska fått en ny flock att uppleva världen tillsammans med.